Заправка картриджів Дарницька площа


Заправка картриджів Дарницька площа

Дарницька площа розташована в центральній частині лівого берега Києва. Ця площа є не тільки транспортною серцевиною Дніпровського району, а й по суті з'єднує між собою північну та південну частини Лівобережжя столиці України. Основні вулиці, які йдуть від Дарницької площі — це Харківське шосе, проспекти Миру, Каденюка (Гагаріна) та Соборності. Окрім того від площі беруть свій початок вулиці: Празька, Будівельників, Сосюри, Пластунова. Заправити картридж для принтера Samsung, HP, Canon, Xerox, Pantum Ви можете неподалік від Дарницької площі в компанії Реміза на вулиці Сосюри.

Ми готові оперативно провести заправку картриджа або виконати ремонт лазерного принтеру, якщо Ви проживаєте чи працюєте недалеко від нашого сервіс-центру. А саме: бізнес-центр Прага, ЖК Мега Сіті, ЖК Комфорт Таун, офісні центри та компанії в ТРК Проспект, біля метро Дарниця, Лівобережна чи метро Чернігівська, на вулицях Усенка, Гната Хоткевича, Алма-Атинська, Азербайжанська, Регенераторна, Березнева, Каунаська. Також наші постійні клієнти працюють або проживають в районах ДВРЗ, Рембаза, Соцмісто, Харківський, Лісовий, Березняки, Позняки та інші сусідні масиви.

Швидка заправка картриджів можлива, якщо Ви підвезете картридж або принтер в нашу майстерню на вулиці Сосюри, 7 (2 хвилини від Дарницької площі), почекаєте 15-20 хвилин і заберете заповнений, готовий до друку картридж.

Викликати майстра для заправки картриджа на виїзді, купити необхідний картридж або залишити заявку на ремонт Вашого принтера можна за телефоном сервісного центру Реміза: 096-510-30-10